Gebruik van drones 14_1

Gebruik van drones

De afgelopen jaren heeft het DRONE gebruik een grote vogelvlucht genomen in allerlei diverse toepassingen in Nederland. Denk hierbij aan luchtfoto's, bedrijfs- en promotiefilms, veiligheid (toezicht en handhaving), opsporing en reddingsdiensten, land- en bosbouw en inspecties.

Vooral bij deze laatste branche, inspecties, is de inzet van DRONES zeer waardevol. Niet alleen scheelt dit tijd en geld maar ook vooral de veiligheid wordt verbeterd. In botenbranche kan je bijvoorbeeld denken aan de inspectie van een top van een mast mbv een DRONE en daardoor een klim naar boven of het gebruik van een kraan besparen.

Na een aankoopkeuring of opleveringskeuring kunnen er bijvoorbeeld luchtbeelden toegevoegd worden van het schip in de haven of de maiden vaart op open water. Hiervan kan naderhand een prachtige foto of filmproductie gemaakt worden om dit te bewaren voor later maar ook iedereen de aankoop van uw (nieuwe) schip in vogelvlucht te laten zien!

Uiteraad kan het foto- en filmmateriaal van DRONES prima gebruikt worden voor de promotie en verkoop van schepen door jachtmakelaars en scheepswerven.

Voor meer informatie en contact ga naar Dutch Drone Pilot: www.buzzardeye.com


Website door Dragonet